Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet de narcise galbene

Buchet de narcise galbene

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Vrei sa-i urezi o primavara minunata? Ofera-i un buchet deosebit de 31 narcise galbene! Parfumul minunat al narciselor o va face sa viseze la zilele insorite pe care le veti petrece impreuna. Important: Tipul narcisele poate diferi in functie de stoc.
ID: 22295

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Verdeata Aspidistra, 31 Narcise galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.