Caută

Coș

CadouriSpecialeBuchet 1 Aprilie

Buchet 1 Aprilie

Livrare în

2-4 ore

238,40 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

De 1 aprilie, pacaleste-o ca un gentleman adevarat!Un gentleman nu pierde nicio ocazie de a-si surprinde iubita, cu stil. De 1 Aprilie, cand mai toata lumea este tentata sa sarbatoreasca Ziua Pacalelii cu glume, de cele mai multe ori, nereusite, iti oferim o alternativa pe cat de eleganta, pe atat de amuzanta. Comanda-i produsul special de Ziua Pacalelii - Buchetul 1 Aprilie! O vom suna pe iubita ta, ii vom spune ca avem un colet pentru ea si ii vom oferi... o singura floare. După 5 minute vom reveni, insa, cu buchetul special comandat de tine.
ID: 213686

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.