Caută

Coș

Buchete cu Liliac

Ai vizualizat toate cele 1 produse

Comanda Online Buchete de Liliac Superbe cu Livrare la Domiciliu

Cauti un cadou deosebit pentru o zi de nastere sau o aniversare sarbatorite primavara? Alege un buchet cu liliac! Liliacul este una dintre cele mai iubite flori din Romania si una dintre cele mai asteptate si mai cerute in fiecare primavara. Buchetele de liliac se disting prin mirosul dulceag, aspectul rafinat si bogat, fie ca alegi varianta de liliac alb sau liliacul mov-roz. De cele mai multe ori, liliacul este combinat in buchete cu alte flori de primavara, precum bujorii, ranunculus, mathiola, dar si cu trandafiri, garoafe sau lisianthus. Buchetele monoflorale de liliac sunt mereu in topul vanzarilor de sezon. Comanda si tu un buchet de liliac de la Floria, cu livrare rapida, in toata tara.

In peste 100 de orase din tara livram GRATUIT. Pentru fiecare buchet de liliac comandat primesti o felicitare CADOU. Timpul de livrare este de 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii.
Floarea de liliac are mai multe simboluri, in diverse culturi. De cele mai multe ori, un buchet de liliac oferit in dar simbolizeaza dragostea. Un buchet de liliac alb oferit in dar simbolizeaza inocenta, puritatea, in timp ce liliacul mov simbolizeaza spiritualitatea. Daca nuanta liliacului are o doza mare de albastru, acesta semnifica fericirea si linistea.
Alege buchete de flori cu liliac, cu livrare la domiciliu de la Floria, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.