Caută

Coș

Buchete FloriLiliacTrandafiriBuchet pentru cea mai frumoasa femeie

Buchet pentru cea mai frumoasa femeie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
415,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cele mai rafinate flori sunt "vedetele" acestui buchet: liliac si ranunculus, in nuante pastel. Comanda buchet cu ranunculus si liliac pentru iubita, partenera sau sotia ta. Buchet cu ranunculus si liliac contine ranunculus, lisianthus, trandafiri, liliac, spray roses, cymbodium, verdeata si ambalaj. Buchetul se livreaza gratuit in peste 100 de orase din tara. La fiecare comanda Buchet cu ranunculus si liliac primesti o felicitare cadou. In perioada august-septembrie, stocul de orhidee poate fi limitat. Astfel, floarea poate fi inlocuita cu una asemanatoare, pastrand forma, proportia si bugetul buchetului.
ID: 213605

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: ranunculus, 3 lisianthus alb, 5 trandafiri lila, 3 liliac alb, 6 spray roz, 3 cuper cymbidium roz, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: ranunculus, 4 lisianthus alb, 6 trandafiri lila, 4 liliac alb, 7 spray roz, 3 cuper cymbidium roz, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.