Caută

Coș

Buchete FloriLiliacBuchet de flori - Prospetime de vara

Buchet de flori - Prospetime de vara

Livrare în

2-4 ore

799,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Intr-o zi torida de vara, oricine are nevoie de un aer de prospetime. Trimite un buchet deosebit care impresioneaza de la prima vedere! Comanda Buchet de flori - Prospetime de vara pentru o persoana specială, cu livrare rapida, oriunde în țară. Buchet de flori - Prospetime de vara conține 10 mattiola mov, 5 liliac alb, 10 trandafiri mixt, 10 dianthus alb, 5 sprayroses roz, 5 lalele roz, 5 ranunculus roz, 4 lisianthus alb si verdeata și se livrează gratuit în peste 100 de orașe din țară, împreună cu o felicitare cadou. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22303

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.