Caută

Coș

Buchete FloriLiliacVara parfumata

Vara parfumata

Livrare în

2-4 ore

499,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Fiecare vara vine cu parfumul ei specific de trandafiri si frezii, de soare si vant dogoritor. Adauga putina mireasma de ”te iubesc” si o vei face foarte fericita! Poti sa-i testezi reactia chiar acum, comandandu-i aranjamentul ”Vara parfumata”.Acest buchet contine: 15 trandafiri mulricolori, 1 hortensia alba, 5 spray roses alb, 5 dianthus roz, 2 liliac mov, verdeata. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) Vasul poate diferi de cel din fotografie, in functie de stocul disponibil.
ID: 213774

Compozitia produsului

Standard
Contine: 15 trandafiri mulricolori, 1 hortensia alba, 5 spray roses alb, 5 dianthus roz, 2 liliac mov, verdeata
Premium
Contine: 17 trandafiri mulricolori, 1 hortensia alba, 5 spray roses alb, 5 dianthus roz, 2 liliac mov, verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.