Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriFlori de sanziene pentru Sanziana

Flori de sanziene pentru Sanziana

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
259,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet magic, din flori de sanziene, 5 santini verde, 5 trandafiri galbeni si verdeata, care sa-i spuna cat de importanta e pentru lumea ta.
ID: 24248

Compozitia produsului

Standard
Conține: 5 Verdeata Aspidistra, 5 Trandafiri galbeni, 5 Santini verde, solidago
Premium
Conține: 4 Verdeata Aralia, 9 Crini asiatici portocalii, 5 Lisianthus mov, 5 Trandafiri albi, solidago

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.