Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu trandafiri si lisianthus

Cutie cu trandafiri si lisianthus

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
395,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament floral in cutie ce aduce, garantat, veselie. O combinatie de culori jucausa, cu florile aranjate in stil lejer, perfect pentru a fi oferit unei doamne sau domnisoare pline de viata. * Culoarea cutiei poate sa difere in functie de zona de livrare. ** Forma cutiei poate sa difere in functie de zona de livrare.
ID: 192033

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie contine: 5 trandafiri roz, 3 trandafiri albi, 7 minirosa alb si roz, 4 lisianthus alb si verdeata.
Premium
Aceasta cutie contine: 6 trandafiri roz, 4 trandafiri albi, 8 minirosa alb si roz, 5 lisianthus alb si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.