Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu frezii si pampas

Cutie cu frezii si pampas

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
405,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Culorile intense de toamna cu aerul exotic al palmierilor merg bine in orice anotimp. Un cadou aparte sau o decoratiune aparte pentru interior. Comanda Cutie cu frezii si pampas pentru acasa! Livram in 2-4 ore, oriunde in tara! Aranjamentul contine trandafiri rosii, minirosa portocalii, gerbera crem, orhidee phalenopsis, pampas, frezii si verdeata. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 291921

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie este compusa din: 5 trandafiri rosii, 2 cupe vanda mov/ 2 cupe orhidee cymbidium( in functie de sezonalitate), 3 gerbera crem, 2 minirosa portocaliu, 3 frezii grena/ rosu, 2 solidago, pampas, verdeata si cutie.
Premium
Aceasta cutie este compusa din: 6 trandafiri rosii, 2 cupe vanda mov/ 2 cupe orhidee cymbidium( in functie de sezonalitate), 5 gerbera crem, 3 minirosa portocaliu, 5 frezii grena/ rosu, 4 solidago, pampas, verdeata si cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.