Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara din crizanteme albe

Coroana funerara din crizanteme albe

Livrare în

4 ore

645,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara din brad cu crizanteme albe. Coroana funerara din crizanteme albe se livreaza in 4 ore, impreuna cu lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante. Florile albe din coroanele funerare sunt simboluri ale puritatii, inocentei si pacii. Ele exprima respect si onoare pentru persoana decedata. Crizantemele sunt flori rezistente, care isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp. Coroana poate fi expediata la o adresa data sau depusa la capela.
ID: 22277

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Suport coroana brad mare, 26 Crizanteme alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.