Caută

Coș

Buchete FloriZambileBuchet special pentru tine

Buchet special pentru tine

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
239,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Exista o zi in care toate femeile se simt iubite, alintate, importante - ziua de 8 Martie. Trimite-le celor mai importante femei din viata ta un buchet creat cu grija si dragoste, special pentru ele, special de ziua lor. Buchetul contine anemone cyclam, zambile albastre, lalele roz, trandafiri albi, alstroemeria alba, ranunculus roz, lalele mov, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213592

Compozitia produsului

Standard
Conține: 3 Lalele roz, 3 Lalele mov, 2 Alstroemeria albe, 4 Anemone cyclam, 5 Verdeata Aspidistra, 2 Zambile albastre, 3 Trandafiri albi, 2 Ranuculus roz
Premium
Conține: 5 Lalele roz, 5 Lalele mov, 2 Alstroemeria albee, 4 Anemone cyclam, 5 Verdeata Aspidistra, 2 Zambile albastre, 5 Trandafiri albi, 2 Ranuculus roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.