Caută

Coș

Aromat si parfumat

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
359,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Culoare si miros de zambile. Intr-un cuvant, primavara! Comanda si tu Cos cu zambile de martisor, Ziua Femeii sau pentru o zi de nastere sarbatorita primavara! Livram rapid oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou! Cos cu zambile contine zambile multicolor si verdeata. In functie de zona de livrare, forma si culoarea cosului pot fi diferite. Dimensiune: 30 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 215067

Compozitia produsului

Standard
Acest cos contine: 17 zambile multicolore si vas
Premium
Acest cos contine: 25 zambile multicolore si vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.