Caută

Coș

Buchete FloriZambileBuchet cu zambile si frezii

Buchet cu zambile si frezii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
260,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cele mai aromate flori ale primaverii, intr-un singur buchet: mireasma inconfundabila a zambilelor si a freziilor, intr-un buchet colorat, de primavara. Comanda Buchet cu zambile si frezii, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet cu zambile si frezii contine zambile mov, mini trandafiri roz, frezii albe, lalele albe, alstroemeria roz, mathiola, fire wax, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 216449

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Lalele alb, 2 Alstroemeria roz, 1 Verdeata Salal, 5 Frezii alb, 3 Zambile mov, 3 Minirosa roz
Premium
Contine: 3 Lalele alb, 2 Alstroemeria roz, 1 Verdeata Salal, 7 Frezii alb, 5 Zambile mov, 5 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.