Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet pentru Sanziana

Buchet pentru Sanziana

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
425,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un nume autentic romanesc, vechi, cu traditie, legat de sarbatoare Sanzienelor, inalnita doar la noi. Sanzienele sunt zanele frumoase, care, dansand in hora, imprastie magie peste plante si le transforma in ierburi de leac. Asadar, toate Sanzienele au ceva... magic, ca si acest buchet. Comanda Buchet pentru Sanzaiana pentru o norocoasa care ii poarta numele. Livram Buchet pentru Sanzaiana oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Buchet pentru Sanzaiana contine craspedia, trandafiri, minirosa, dianthus, lisianthus, frezii, hypericum. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 215185

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele galben, 1 Verdeata - 5 Crizanteme galben, 3 Trandafiri galben, 3 Solidago galben, 1 Minigerbera galben
Premium
Contine: 8 Lalele galben, 1 Verdeata - 5 Crizanteme galben, 5 Trandafiri galben, 3 Solidago galben, 1 Minigerbera galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.