Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeIarna in culori pale

Iarna in culori pale

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
279,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru firile nostalgice si romantice, un buchet in culori vintage este cadoul de iarna perfect. Comanda acest buchet cu flori deosebite pentru mama sau bunica ta. Il livram oriunde in tara, in termen de 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. Buchetul contine alstroemeria alba, hypericum rosu, dianthus antique, minirosa roz pal, salal. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213378

Compozitia produsului

Standard
Conține: 6 Alstroemeria albe, 10 Verdeata Salal, 3 Hypericum rosii, 1 Minirosa roz, 2 Dianthus roz
Premium
Conține: 9 Alstroemeria albe, 10 Verdeata Salal, 3 Hypericum rosii, 3 Minirosa roz, 3 Dianthus roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.