Caută

Coș

Buchete Garoafe Rosii

Comandă Online Buchete Garoafe Rosii cu Livrare la Domiciliu

Pune pasiune in cadoul oferit de tine! Ofera un buchet de garoafe rosii, unele dintre cele mai rezistente flori. Alege preferatul tau din colectia noastra de buchete de garoafe rosii.
Garoafele rosii sunt un simbol clasic al pasiunii, iubirii si dorintei intense. Cu o nuanta rosie vibranta si un parfum subtil, aceste flori evoca sentimente puternice si profunde.
Buchetele de garoafe rosii sunt create cu grija in atelierele noastre florale, din flori de cea mai inalta calitate. Fiecare buchet este o expresie a elegantei si a puterii, gata sa aduca o nota de pasiune in orice colt al casei.
Buchetele noastre de garoafe rosii sunt perfecte pentru a exprima dragostea si dorinta pentru cineva drag sau pentru a marca un eveniment important.

Garoafele rosii sunt printre cele mai rezistente flori. Buchetele de garoafe rosii sunt disponibile in stoc pe tot parcursul anului, in toate orasele din tara. In peste 100 de orase din tara transportul este gratuit. Fiecare buchet de orhidee rosii este livrat impreuna cu o felicitare cadou. Livrarea se face prin retea de curieri proprii.
Sfaturi de ingrijire buchete de garoafe rosii: -inainte de a pune buchetul in vaza, taie in diagonala tijele florilor; -alege un vas potrivit; -umple-l pana la jumatate cu apa curata; -schimba apa zilnic. Ingrijite corespunzator, buchetele de garoafe pot rezista in vaza pana la doua saptamani.

Livrare în 2 - 4 oreLivrare în 2-4 ore de la plasarea comenzii. Oriunde în țară!

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Livrare internaționalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Livrare Luni - DuminicăLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.