Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet in culorile pamantului

Buchet in culorile pamantului

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cele mai placute culori ochiului sunt cele ale naturii, ale pamantului. Chiar si la flori. Comanda Buchet in culorile pamantului pentru o aniversare speciala, pentru mama ta, pentru o zi de nastere sau pentru o onomastica. Buchet in culorile pamantului contine trandafiri, frezii, spray roses, cymbidium, hypericum, ranunculus, craspedia, verdeata si ambalaj. Buchet in culorile pamantului se livreaza rapid, in toata tara, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 192098

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 8 trandafiri mixt, 7 frezii albe, 3 minirosa roz, 3 cupe cymbidium galben, 5 hypericum roz, 3 ranunculus alb, 3 craspedia, ambalaj si verdeata
Premium
Acest buchet este compus din: 10 trandafiri mixt, 9 frezii albe, 4 minirosa roz, 3 cupe cymbidium galben, 5 hypericum roz, 3 ranunculus alb, 3 craspedia, ambalaj si verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.