Caută

Coș

Buchete FloriGerberaBuchet de flori - Zi magica

Buchet de flori - Zi magica

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Fiecare zi este minunata, daca stii cum sa o privesti. Si chiar si cele mai mohorate zile, tu poti sa le oferi celor pe care ii iubesti motive sa zambeasca. Comanda Buchet de flori - Zi magica! Livram in cel mai scurt timp, impreuna cu o felicitare cadou. Buchet de flori - Zi magica contine trandafiri portocalii, germini portocalii, santini, frezii portocalii, hypericum rosu. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametru buchetului)
ID: 214817

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Frezii portocalie, 1 Hypericum rosu, 5 Trandafiri portocaliu, 2 Minigerbera portocaliu, 3 santini
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 5 Frezii portocalie, 1 Hypericum rosu, 7 Trandafiri portocaliu, 2 Minigerbera portocaliu, 3 santini

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.