Caută

Coș

Buchete FloriGerberaBuchet cu crini, gerbera si hortensie

Buchet cu crini, gerbera si hortensie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
259,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Poti sa-i faci prima zi de scoala mai roz, cu un buchet din flori vesele. O sa-l ajute pe copilul tau sa uite mai usor despartirea de vacanta si sa se bucure mai mult de intalnirea cu colegii de clasa. Mai ales dupa ce va vedea zambetul larg al doamnei invatatoare (sau diriginte). Comanda din timp acest buchet! Il livram la tine acasa in 2-4 ore de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchetul contine hortensia roz, astilbe roz, lisianthus alb, lisianthus roz, crin roz, trandafiri roz, gerbera roz, gerbera cyclam si minirosa albe. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 35 cm (diametrul buchetului)
ID: 215406

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 1 Gerbera cyclam, 1 Hortensia roz, 1 Crin asiatic roz, 1 Lisianthus alb, 2 Lisianthus roz, 3 Trandafiri roz, 2 Minirosa alb, 2 Minigerbera roz,
Premium
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 1 Gerbera cyclam, 1 Hortensia roz, 1 Crin asiatic roz, 1 Lisianthus alb, 2 Lisianthus roz, 4 Trandafiri roz, 3 Minirosa alb, 3 Minigerbera roz,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.