Caută

Coș

Buchete FloriGerberaBuchet cu flori de camp

Buchet cu flori de camp

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
489,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ce poate fi mai romantic decat un buchet de flori de camp? Cu gerbera galbena ce evoca floarea soarelui, spice de grau, eryngium, leucospermum, hortensie pentru un strop de glam si crini pentru parfum. Comanda Buchet cu flori de camp pentru o zi de nastere sarbatorita vara. Buchet cu flori de camp se livreaza rapid, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 191996

Compozitia produsului

Standard
Acest buchest este compus din: 1 hortensia, 2 crini albi, 5 gerbera, 5 trandafiri, 3 eryngium, 1 leucospermum, 10 spice de grau, verdeata, ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 1 hortensia, 3 crini albi, 7 gerbera, 6 trandafiri, 4 eryngium, 2 leucospermum, 10 spice de grau, verdeata, ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.