Caută

Coș

Buchete FloriGerberaTi-am spus ca te ador?

Ti-am spus ca te ador?

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
245,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Dragostea ta nu mai are limite. O iubesti, pur si simplu, in toate culorile. Pentru tine si pentru dragostea voastra am creat buchetul ”Ti-am spus ca te ador?”. Acest buchet este compus din: gerbera roz, crizanteme galbene, santini verde, alstroemeria roz, trandafiri roz si verdeata. Comanda buchetul Ti-am spus ca te ador? cu livrare rapida si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livram GRATUIT.
ID: 213454

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 alstroemeria roz, 4 trandafiri roz, 3 santini verde, 3 gerbera roz, 2 crizanteme galbene
Premium
Contine: 5 alstroemeria roz, 5 trandafiri roz, 4 santini verde, 4 gerbera roz, 3 crizanteme galbene

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.