Caută

Coș

Buchete FloriCaleBuchet de flori - Intuneric si lumina

Buchet de flori - Intuneric si lumina

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
229,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Intre intuneric si lumina nu exista asemanari. Dar designerii nostri au gasit o modalitatea de a uni extremele, intr-un singur buchet delicat, dar curajos - ”Intuneri si lumina”. Buchet de flori - Intuneric si lumina contine verdeata salal, Cala mov, Trandafiri galben, eryngyum, brunia. Acesta se livreaza rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 214827

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Cala mov, 5 Trandafiri galben,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 5 Cala mov, 6 Trandafiri galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.