Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Inima vesela

Buchet de flori - Inima vesela

Livrare în

2-4 ore

269,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

O inima vesela este un leac bun. Pentru orice! Mai mult, o inima vesela cucereste orice si pe oricine! Trimite-i, de Craciun, un buchet care ii va inveseli inima, pentru ca anul merita sa se incheie frumos, optimist, cu zambete pana la urechi! Acest buchet de flori contine trandafiri albi, ilex, brunia si verdeata. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215516

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este realizat din: 11 trandafiri albi, 1 ilex, 2 brunia, verdeata - eucalipt

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.