Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet de flori - Culori bizantine

Buchet de flori - Culori bizantine

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
429,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cunoscut pentru bogatia de culori a ornamentelor, Bizantul renaste, de Sfintii Imparati Constantin si Elena, intr-un buchet special creat pentru aceasta sarbatoare, de designerii nostri. Comanda Buchet de flori - Culori bizantine de Sfintii Constantin si Elena sau in orice zi din an. Galben intens, verde crud, violet aprins – un cadou imperial, pentru toti cei care isi aniverseaza ziua onomastica. Buchet de flori - Culori bizantine contine Lalele mov, Garoafe peach, Salal, Cale albe, Trandafiri crem, Trandafiri galbeni, Green Tricks. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213764

Compozitia produsului

Standard
Conține: 7 Lalele mov, 5 Garoafe peach, 5 Verdeata Salal, 4 Cale albe, 3 Trandafiri crem, 5 Trandafiri galbeni, 5 Green Tricks
Premium
Conține: 7 Lalele mov, 5 Garoafe peach, 5 Verdeata verde, Salal, 7 Cale albe, 6 Trandafiri crem, 6 Trandafiri galbeni, 5 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.