Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori - Bucuria Iubirii

Buchet de flori - Bucuria Iubirii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
275,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Sa nu pierzi nici o ocazie de a-i aduce cuiva drag bucurie! Daruieste acest buchet plin de energie pozitiva, cat poti de des! Rosu inseamna pasiune, este considerate culoarea dragostei. Culoare activa si temperamentala, ea simbolizeaza cele mai adanci si implinite sentimente de dragoste si respect, dorinta si vitalitate. Datorita faptului ca este o culoare intensa, rosu stimuleaza sistemul uman, accentuand buna dispozitie. Oferind acest buchet din flori rosii poti sa ii spui:: “Te iubesc“, “M-am indragostit de tine” sau “Vrei sa fii sotia mea?”
ID: 212707

Compozitia produsului

Standard
Contine: Verdeata BearGrass, 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 3 Verdeata Aspidistra, 6 Hypericum rosu, 3 Lisianthus roz, 3 Orhidee grena, Specia: Mokara, 5 Trandafiri rosu,
Premium
Contine: 1 Verdeata BearGrass, 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 3 Verdeata Aspidistra, 6 Hypericum rosu, 3 Lisianthus roz, 5 Alstroemeria 7 Trandafiri rosu,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.