Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 23 trandafiri galbeni

Buchet de 23 trandafiri galbeni

Livrare în

2-4 ore

399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 23 trandafiri galbeni, un buchet ce capteaza atentia prin prospetime, intensitate si senzualitate, luminand precum un rasarit de soare. Comanda Buchet de 23 trandafiri galbeni intr-o zi speciala de vara! Livram in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Fiecare comanda de Buchet de 23 trandafiri galbeni este livrata impreuna cu o felicitare cadou. Sfaturi ingrijire Buchet de 23 trandafiri galbeni: - Foloseste apa plata. Umple vaza pana la jumatate. - Atunci cand tai coditele florilor, e indicat sa faci acest lucru sub apa. Taiate in aer liber, tija absoarbe aer, ducand la moartea prematura a plantei. Taie codita oblic, aproximativ 2 cm. - Cand pui florile in vaza, nu lasa apa pe tulpina, muguri sau frunze. - Schimba apa zilnic.
ID: 22564

Compozitia produsului

Standard
Contine: 23 trandafiri galbeni

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.