Caută

Coș

Buchete FloriDaliiBuchet cu dalii albe si trandafiri

Buchet cu dalii albe si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet cu dalii albe si trandafiri este un buchet voluminos, de impact, cu aspect rafinat. Este o alegere potrivita pentru a fi oferit in mediul de business sau la o ocazie importanta. Buchet cu dalii albe si trandafiri contine dalii albe, dalii colorate, trandafiri, minirosa, lisianthus si verdeata skimmia. Buchet cu dalii albe si trandafiri se livreaza rapid, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. Sfaturi de ingrijire buchet de flori Buchet cu dalii albe si trandafiri: -feriti buchetul de flori de diferentele mari de temperatura; -inainte de a pune buchetul de flori in apa, taiati coditele florilor in diagonala; -puneti buchetul intr-un vas incapator, cu apa curata; schimbati apa zilnic.
ID: 192186

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 3 dalii, 3 sedum, 3 spray alb, 3 lisianthus alb, 3 spray galben, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 4 dalii, 4 sedum, 4 spray alb, 3 lisianthus alb, 3 spray galben, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.