Caută

Coș

Buchete FloriDaliiBuchet de toamna cu dalii

Buchet de toamna cu dalii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
215,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nuantele toamnei intr-un buchet cu dalii, gerbera, trandafiri, astilbe si gypsophilla. Comanda Buchet de toamna cu dalii pentru a fi oferit in prima zi de scoala, la o zi de nastere sarbatorita toamna sau o zo onomastica, precum onomastica de Sfanta Maria. Buchet de toamna cu dalii se livreaza rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. Sfaturi de ingrijire buchete de dalii: inainte de a pune buchetul in apa, taie coditele in diagonala, sub jet de apa. Pune apa suficienta intr-o vaza curata. Schimba apa florilor zilnic.
ID: 192185

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 2 dalii, 3 trandafiri galbeni, 3 gerbera portocalii, 3 astilbe grena, 2 gypsophila si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 dalii, 4 trandafiri galbeni, 4 gerbera portocalii, 3 astilbe grena, 2 gypsophila si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.