Caută

Coș

Buchete FloriDaliiBuchet cu dalii si hortensie

Buchet cu dalii si hortensie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
320,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Expresia rafinamentului suprem: dalii albe, dalii roz, hortensie, garoafe antique, trandafiri cool water. Toate aceste flori sunt deosebit, rar intalnite. Le-am pus impreuna intr-un buchet pentru momentul in care vrei sa impresionezi cu adevarat. Comanda acest buchet, cu livrare rapida si felicitare cadou. In peste 100 de orase, transportul este gratuit. Hortensia are nevoie de multa apa. Asigura-te ca pui buchetul de flori in suficienta apa si ca aceasta este proaspata. Schimba apa zilnic.
ID: 192187

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 2 dalii, 1 hydrangea mov, 3 dianthus mov, 3 mathiolla roz, 5 trandafiri mixt, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 dalii, 1 hydrangea mov, 4 dianthus mov, 4 mathiolla roz, 5 trandafiri mixt, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.