Caută

Coș

Buchete FloriDaliiBuchet cu dalii roz si mov

Buchet cu dalii roz si mov

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet cu adevarat deosebit este alcatuit din flori speciale. Alege acest buchet cu unele dintre cele mai rafinate flori - daliile - in nuante de roz si mov. Acestora le-am alaturat allium, lisianthus, matthiola, limonium si verdeata. Comanda Buchet cu dalii roz si mov pentru o aniversare cu adevarat speciala sau un moment unic. Profita de perioada de sezon a acestor flori si comanda Buchet cu dalii roz si mov cu livrare rapida, in 2-4 ore. La fiecare comanda de Buchet cu dalii roz si mov primesti o felicitare cadou.
ID: 192184

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 3 dalii roz, 2 mathiolla roz, 2 limonium, 2 lisianthus mov, alium, ambalaj si verdeata.
Premium
Acest buchet este compus din: 4 dalii roz, 3 mathiolla roz, 3 limonium, 2 lisianthus mov, alium, ambalaj si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.