Caută

Coș

Buchete FloriDaliiBuchet cu dalii Deosebit

Buchet cu dalii Deosebit

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet cu dalii Deosebit a fost denumit datorita aspectului sau rafinat: in nuante de alb si verde, cu mici accente roz, acest buchet este perfect pentru a fi oferit la un eveniment important, precum logodna, casatorie sau botez. Buchet cu dalii Deosebit contine hortensie, dalii, garoafe, suculenta si lisianthus. Comanda-l pentru cineva drag, cu livrare rapida si felicitare cadou. Hortensia are nevoie de multa apa. Asigura-te ca pui buchetul de flori in suficienta apa si ca aceasta este proaspata. Schimba apa zilnic.
ID: 192192

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 4 dalii albe, 11 dianthus mixt, 4 spray alb, 3 lisianthus alb, hydrangea verde, suculenta, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 5 dalii albe, 12 dianthus mixt, 5 spray alb, 3 lisianthus alb, hydrangea verde, suculenta, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.