Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeAranjament funerar cu crizanteme si garoafe

Aranjament funerar cu crizanteme si garoafe

Livrare în

4 ore

300,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament funerar cu crizanteme si garoafe, realizat pe gaspou cu burete hidratat, astfel incat florile sa ramana proaspete. Aranjament funerar cu crizanteme si garoafe contine garoafe rosii, crizanteme albe, Gypsophila alba si se livreaza rapid, in 4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Aranjament funerar cu crizanteme si garoafe se livreaza cu lenta (panglica) pe care poti scrie mesajul tau de condoleante. Aranjament funerar, dimensiune: 40 cm inaltime
ID: 215756

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Burete, 1 Gaspou, 6 Garoafe rosu, 2 Crizanteme alb, 1 Gypsophila alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.