Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeAranjament floral - Septembrie, luni

Aranjament floral - Septembrie, luni

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
265,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Zilele de septembrie, mai ales cele de luni, pot trece greu. Am pregatit un aranjament floral pentru tine. Chiar daca nu le poate face mai usoare, stim sigur ca le poate face mai frumoase. Comanda Aranjament floral - Septembrie, luni cu livrare rapida, in toata tara. Aranjament floral - Septembrie, luni contine alstroemeria galbena, Verdeata Salal, Gerbera rosu, Gerbera crem, Lisianthus alb, Trandafiri rosu, Green Tricks verde, Vas. Forma si culoarea vasului pot fi diferite, in functie de aria de livrare. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Dimensiune: 20 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 215785

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Alstroemeria galben, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera rosu, 3 Gerbera crem, 1 Lisianthus alb, 3 Trandafiri rosu, 2 Green Tricks verde, 1 Vas
Premium
Contine: 3 Alstroemeria galben, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera rosu, 3 Gerbera crem, 3 Lisianthus alb, 3 Trandafiri rosu, 2 Green Tricks verde, 1 Vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.