Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament floral Recunostinta

Aranjament floral Recunostinta

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

De fiecare data cand vrei sa-i multumesti cuiva pentru dragostea si grija ce ti le poarta sau pentru ajutorul dat, ofera-i un buchet plin de recunostinta. Comanda Aranjament floral Recunostinta, ce contine aspidistra, Crizanteme roz, Orhidee Cymbidium galbene, Solidago galben. Aranjamentul se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. Vasul poate sa difere in functie de zona/stocul disponibil. Dimensiune aranjament: 20 cm (inaltime) - 15 cm (diametru) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213119

Compozitia produsului

Standard
Conține: 1 Vas, 3 Verdeata Aspidistra, 2 Crizanteme roz, 3 Orhidee Cymbidium galbene, 1 Solidago galben
Premium
Conține: 1 Vas, 3 Verdeata Aspidistra, 3 Crizanteme roz, 4 Orhidee Cymbidium galben, 2 Solidago galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.