Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeAranjament floral - Minunea lui Martie

Aranjament floral - Minunea lui Martie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
239,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Venirea primaverii, renesterea naturii, uitarea frigului - toate acestea sunt adevarate minuni, pe care le traim, an de an. Si, chiar daca a inceput sa ni se para firesc, nu trebuie sa uitam ca fiecare Martie este un miracol. Sarbatoreste luna lui Marte cu un aranjament uimitor, trimis celor dragi! Comanda pentru ei Aranjament floral - Minunea lui Martie. Toate aranjamentele florale se realizeaza din flori proaspete si se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. Aranjament floral - Minunea lui Martie contine trandafiri galbeni, minirosa roz, santini, frezii mov, orhidee cymbidium galbena si lisianthus alb. *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 215091

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 1 Verdeata verde Salal, 2 Frezii lila, 1 Lisianthus alb, 2 Orhidee galbene Cymbidium, 5 Trandafiri galbeni, 2 Minirosa roz, 1 Santini verde
Premium
Contine: 1 Vas, 1 Verdeata verde Salal, 2 Frezii lila, 2 Lisianthus albi, 2 Orhidee galbene Cymbidium, 6 Trandafiri galbeni, 3 Minirosa roz, 1 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.