Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriAranjament floral - Inima tandra

Aranjament floral - Inima tandra

Livrare în

2-4 ore

279,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Tandretea este iubirea care aduce liniste si siguranta, este iubirea care se exprima fara a avea nevoie de cuvinte. Atunci cand esti departe de ea si vrei sa fii tandru, trimite-i o Inima tandra! Comanda Aranjament floral - Inima tandra cu livrare rapida, in toata tara. In peste 100 de orase din tara livram gratuit. La fiecare comanda de Aranjament floral - Inima tandra primesti o felicitare cadou. Aranjament floral - Inima tandra contine: 13 trandafiri rosii, verdeata (muschi si parvifolia), burete in forma de inimioara. Culoarea si textura suportului inima pot fi diferite, in functie de zona de livrare.
ID: 215599

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Muschi, 13 Trandafiri rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.