Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament floral - Ingeras de zapada

Aranjament floral - Ingeras de zapada

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament care le aduce celor mari mai multa bucurie decat o joaca in prima zapada, celor mici. Un aranjament cu tot ce trebuie, pentru Crăciun si intreaga iarna - flori, ingerasi, conuri si globuri. Alege-l daca vrei sa-i faci o surpriza minunata! Aranjament floral - Ingeras de zapada contine garoafe verzi, lisianthus alb, santini verde, ilex, trandafiri lime, calla portocalie, accesorii de Craciun, vas. Vasul poate sa difere in functie de zona/stocul disponibil. Dimensiune aranjament: 20 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 214934

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament contine: 3 garoafe verzi, 3 lisianthus alb, 2 santini verde, ilex, 3 trandafiri lime, 2 calla portocalie, accesorii de craciun, vas
Premium
Acest aranjament contine: 3 garoafe verzi, 5 lisianthus alb, 2 santini verde, ilex, 5 trandafiri lime, 3 calla portocalie, accesorii de craciun, vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.