Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeAranjament floral cu hortensie

Aranjament floral cu hortensie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

La una dintre cele mai mari sarbatori ale anului, Adormirea Maicii Domnului, si dragostea trebuie sa fie cea mai mare. Pentru ca dragostea este, de fapt, sarbatoarea fiecarui suflet. Sarbătoreste, pe 15 august, iubind mai mult, daruind mai mult, trimitand cel mai frumos aranjament floral cu hortensie roz! Acest aranjament este alcatuit din hortensie roz, garoafe crem, green trick, bujor grena, lisianthus roz, minirosa roz. Aranjamentul este realizat in vas de ceramica. Vasul este inclus in pretul produsului. Culoarea sau forma vasului pot fi diferite, in functie de stoc. Dimensiune aranjament: 25 cm (inaltime) - 20 cm (diametru)
ID: 215385

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 3 Garoafe peach, 1 Verdeata Salal, 1 Hortensie roz, 2 Lisianthus roz, 1 Minirosa roz, 1 Bujor marsala, 2 Green tricks
Premium
Contine: 1 Vas, 3 Garoafe peach, 1 Verdeata Salal, 2 Hortensii roz, 3 Lisianthus roz, 1 Minirosa roz, 1 Bujor marsala, 2 Green tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.