Caută

Coș

Aranjament de Pasti Mov

Livrare în

2-4 ore

249,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alegeri si combinatii indraznete: mov intens si verde fluorescent. Pentru ca orice sarbatoare e prilej de bucurie si orice alegere poate fi indrazneata. Acest aranjament contine: Vas menta, 3 vanda mov, 1 hortensia, 2 lisi alb, 2 Greentrick, 3 frezii mov, 3 oua deco. Eucalipt, salal. Aspidistra și pene verziImportant: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in maxim 24 de ore, daca in incapere sunt intre 23 si 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospetimea lui, in acest caz! * Forma si culoarea vasului pot arata diferit in functie de zona de livrare. ** Modelul accesoriilor poate arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 117117

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute