Caută

Coș

Bucurie la cutie!

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Se spune ca bucuriile vin la pachet. Noi spunem ca vin... la cutie! Trimite o cutie de bucurie cuiva drag: cele mai frumoase flori, in cele mai vesele culori! Trimite acest aranjament cuiva drag si fa-i o bucurie! Aranjamentul floral in cutie contine trandafiri roz, frezii roz, lisianthus alb, trahelium mov, hypericum roz, green trick, minirosa somon, eucalypt, cutie si burete. Forma si culoarea cutiei pot fi diferite in functie de zona de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215991

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.