Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu trandafiri si bomboane
-10%

Cutie cu trandafiri si bomboane

Livrare în

2-4 ore

435,00 lei
391,50 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nimic nu e mai dulce decat dragostea! Fa o surpriza cu adevarat dulce cuiva drag! Comanda Cutie cu trandafiri si bomboane, un aranjament floral cu trandafiri si bomboane Ferrero. Aranjamentul Cutie cu trandafiri si bomboane se livreaza rapid, in toata tara, prin retea de curieri proprii. Pentru fiecare comanda de Cutie cu trandafiri si bomboane primesti o felicitare cadou din partea noastra. Alege acest aranjament cu trandafiri rosii si bomboane indiferent de ocazie. Garantam ca va fi o surpriza placuta! In functie de zona de livrare, forma sau culoarea cutiei pot fi diferite.
ID: 192059

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie este compusa din: 14 trandafiri rosii, bomboane si cutie

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.