Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament cu trandafiri si lalele

Aranjament cu trandafiri si lalele

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
289,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament rogvaiv, vesel ca un curcubeu, pe cerul senin. Cu el, zilele de Pasti sunt mai insorite si mai pline de viata. Trimite Aranjament cu trandafiri si lalele impreuna cu o cutie de bomboane de ciocolata, daca vrei ca bucuria sa fie deplina! Aranjament cu trandafiri si lalele contine alstroemeria albe, lisianthus mov, frezii alb cu roz, lalele roz, santini, trandafiri galbeni si un vas din plastic. Vasul este inclus in pretul aranjamentului. Forma si culoarea acestuia pot fi diferite in functie de zona de livrare. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215203

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 4 Lalele roz, 4 Alstroemeria albe, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 1 Verdeata Aspidistra, 3 Frezii albe, 2 Lisianthus mov, 3 Trandafiri galbeni
Premium
Contine: 1 Vas, 5 Lalele roz, 5 Alstroemeria albe, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 1 Verdeata Aspidistra, 3 Frezii albe, 3 Lisianthus mov, 4 Trandafiri galbeni

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.