Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeAranjament cu irisi si minirosa

Aranjament cu irisi si minirosa

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alb si rosu - lupta primaverii impotriva iernii si lupta fericirii impotriva tristetii. Trimite-i un martisug (cum il numeau stramosii) floral, din flori rosii si albe, ca sa o faci fericita din prima zi a primaverii pana la Florii! Alege Aranjament cu irisi si minirosa! Acest aranjament floral este realizat din flori proaspete, de catre designerii florali Floria. Aranjament cu irisi si minirosa contine frezii albe, frezii galbene, minirosa rosu, irisi albi, lalele rosii, vas din scoarta de copac si muschi decorativ. Forma si culoarea vasului pot fi diferite in functie de orasul de livrare. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215089

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 3 Lalele rosii, 1 Verdeata Salal, 4 Frezii albe, 2 Frezii galbene, 5 Irisi albi, 1 Minirosa rosii
Premium
Contine: 1 Vas, 4 Lalele rosii, 1 Verdeata Salal, 4 Frezii albe, 2 Frezii galbene, 6 Irisi albi, 2 Minirosa rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.