Caută

Coș

Adevarata iubire

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Iubirea adevarata este din ce in ce mai intensa, castiga din ce in ce mai multe culori si nuante, forme si texturi. La fel ca acest aranjament plin de sinceritate si speranta. Comanda aranjamentul Adevarata iubire pentru o persoana draga. Aranjamentul Adevarata iubire conține: hydrangea verde, bujori grena, lisianthus mov, trandafiri roz, cutie si verdeata. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215286

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie contine: 10 trandafiri roz, 2 hortensii verzi, 3 lisianthus mov, 5 bujori rosii
Premium
Aceasta cutie contine: 11 trandafiri roz, 2 hortensii verzi, 4 lisianthus mov, 6 bujori rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.