Caută

Coș

Buchete FloriAlstroemeriaSoarele iti zambeste

Soarele iti zambeste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
325,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru oamenii care se simt iubiti, soarele zambeste, in fiecare zi. Fa-o sa se simta iubita, arata-i ca are cel putin un motiv sa fie fericita, trimite-i dragostea ta si un buchet senin, din flori de vara! Comanda buchetul Soarele iti zambeste cu livrare rapida, in toata tara! Buchetul Soarele iti zambeste contine solidago, alstroemeria alba, trandafiri galbeni, minirosa alba. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215327

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Sali, 3 Trandafiri galben, 1 Solidago galben, 1 Minirosa alb, 1 Minirosa galben, 1 Green Tricks
Premium
Contine: 4 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Sali, 3 Trandafiri galben, 2 Solidago galben, 2 Minirosa alb, 2 Minirosa galben, 2 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.