Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet cu orhidee si cale

Buchet cu orhidee si cale

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet in nuante de roz inchis, mov si magenta, cu trandafiri rosii. Culori puternice, pasionale, perfecte pentru cele mai importante femei din viata ta. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 216831

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Alstroemeria roz, 1 Verdeata Salal, 3 Cala roz, 1 Lisianthus roz, 5 Trandafiri roz, 2 Wa roz, 3 Cymbidium roz
Premium
Contine: 6 Alstroemeria roz, 1 Verdeata Salal, 3 Cala roz, 2 Lisianthus roz, 6 Trandafiri roz, 2 Wa roz, 4 Cymbidium roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.