Caută

Coș

Buchete FloriAlstroemeriaBuchet cu alstroemeria si orhidee

Buchet cu alstroemeria si orhidee

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
320,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Combinatia neasteptata a pretioasei orhidee cu feriga si pampas. O combinatie inedita, dar de efect, complimentata perfect de ambalajul pretios, inchis la culoare. Comanda acest buchet intr-o zi ploioasa de toamna si adu soarele in viata cuiva. Buchetul contine trandafiri rosii, orhidee cymbidium, minirosa galben, pampas, alstroemeria galbena, solidago, feriga, hypericum, leucadendron, ambalaj. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID:

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.