Caută

Coș

O vara cu tine

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
235,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Abia astepti sa va bucurati impreuna de soare, de relaxare si de munte sau mare? Spune-i asta cu buchetul ”O vara cu tine”! Comanda pentru ea buchetul O vara cu tine si noi il livram oriunde in tara! In peste 100 de orase din tara il livram gratuit! Pentru fiecare comanda, primesti cadou o felicitare! Buchetul O vara cu tine contine hortensia alba, trandafiri coffee break, hipericum rosu si verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 212646

Compozitia produsului

Standard
Conține: 4 Verdeata Aralia, 3 Verdeata Tipha, 5 Verdeata Salal, 1 Verdeata Asparagus, 1 Hortensie alba, 5 Hypericum rosii, 5 Trandafiri portocalii
Premium
Conține: 4 Verdeata Aralia, 3 Verdeata Tipha, 5 Verdeata Salal, 1 Verdeata Asparagus, 2 Hortensii albe, 5 Hypericum rosii, 5 Trandafiri portocalii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.