Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet Luna Lila

Buchet Luna Lila

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
295,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Am folosit culorile reci si lumina lunii ca inspiratie pentru acest buchet. Hortensiei mov lavanda, lila, si trandafirilor in aceeasi culoare, le-am alaturat frunze decorative rosu aprins, minirosa galbeni si rosii, lisianthus si garoafe. Buchet Luna Lila este cadoul perfect pentru ocazii deosebite. Se livreaza rapid in toate tara, impreuna cu o felicitare cadou. Buchetul se pastreaza intr-un vas curat, cu apa din belsug. Apa se schimba zilnic.
ID: 192171

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 1 hydrangea mov, 2 dianthus mov, 2 lisianthus mov, 3 spray rosu, 3 trandafiri mov, mathiolla mov, ambalaj si verdeata decorativa.
Premium
Acest buchet este compus din: 1 hydrangea mov, 3 dianthus mov, 3 lisianthus mov, 4 spray rosu, 3 trandafiri mov, mathiolla mov, ambalaj si verdeata decorativa.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.