Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet de hortensii albastre

Buchet de hortensii albastre

Livrare în

2-4 ore

199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet din hortensii albastre, cadou perfect pentru vara! Comanda acest buchet de hortensii la orice ocazie speciala! Livram in 2-4 ore de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. La fiecare comanda de buchet de hortensii primesti o felicitare cadou! Sfaturi de ingrijire buchet de hortensii: inainte sa pui buchetul in vaza, taie in diagonala tulpinile, sub jet de apa. Hortensiile au nevoie de multa apa. Asigura-te ca vasul este umplut mai mult de jumatate cu apa si completeaza cu apa in fiecare zi.
ID: 192153

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet contine: 3 hortensii albastre, ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. . Comanda flori online cu livrare in Timisoara, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.